Suntem agenția de publicitate
care creează povești vizuale captivante

Echipă tânără, ambițioasă și dedicată, care se implică în dezvoltarea parteneriatelor durabile cu clienții noștri. Ne place să căutăm cele mai noi oportunități de business și să venim în ajutorul tău cu soluții de ultimă generație pentru rezolvarea problemelor. Consultanța noastră are la bază o atitudine prietenoasă și flexibilă, iar fiecare perspectivă în care ne implicăm reprezintă o componentă importantă a sistemului nostru de business, pe care îl dezvoltăm și optimizăm perpetuu în vederea furnizării de servicii integrate care să susțină progresul afacerii tale.

Reguli echipă

Ne ghidăm după un set de reguli simple, dar esențiale, care ne definesc cultura și modul de lucru.

Regula
(Nr. 01)

Comunicare deschisă

Credem în puterea colaborării și a comunicării deschise. Fiecare idee contează și fiecare voce este auzită. Ne încurajăm unii pe alții să împărtășim perspective și să contribuim activ la proiectele echipei. Transparența este cheia pentru a construi parteneriate solide, atât în interiorul echipei, cât și cu clienții noștri.

Regula
(Nr. 02)

Învățare continuă

Suntem dedicați învățării continue și încurajăm dezvoltarea profesională. Fiecare provocare este o oportunitate de a învăța ceva nou. Ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii pentru a aduce soluții inovatoare care să facă diferența în piață.

Regula
(Nr. 03)

Flexibilitate

Ne adaptăm rapid la schimbări și suntem flexibili în abordarea noastră. Într-o industrie dinamică, capacitatea de a ne ajusta rapid strategiile este esențială. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a găsi soluții creative și eficiente, indiferent de provocările care apar.

Regula
(Nr . 04)

Respect și integritate

Respectul reciproc și integritatea sunt pilonii pe care se bazează toate relațiile noastre. Acționăm cu etică și onestitate, tratându-ne colegii și clienții cu respect. Construim încredere prin transparență și angajamente onorate.

Regula
(Nr. 05)

Pasiune

Suntem pasionați de ceea ce facem și căutăm excelența în fiecare proiect. Nu ne mulțumim cu puțin; vrem să livrăm rezultate care depășesc așteptările și care aduc valoare reală clienților noștri.

Regula
(Nr. 06)

Echilibru

Înțelegem importanța echilibrului între muncă și viața personală. Oferim un mediu de lucru care promovează bunăstarea și susține fiecare membru al echipei să atingă un echilibru sănătos, astfel încât să rămână inspirați și motivați.

Regula
(Nr. 07)

Distracție și pozitivitate

La Advice Digital, știm să muncim din greu, dar și să ne distrăm! Păstrăm o atmosferă pozitivă și prietenoasă, în care fiecare membru al echipei se simte valorizat și încurajat să fie autentic.

Echipa

Creăm împreună,
pentru tine

Iulian Cazacu

CEO

Cu o viziune strategică și pasiune pentru marketingul digital, inspiră echipa să inoveze constant și să livreze soluții de top pentru clienți.

Roxana Băjănică

Creative Director

Cu o viziune strategică, coordonează echipa creativă pentru a aduce la viață campanii memorabile și inovatoare.

Florentina Petrariu

Project Manager

6 ani de experiență în agenție, specializată în managementul proiectelor și campaniilor media, inclusiv campanii social media și Google Ads

Katia Sandu

Copywriter

Aduce un suflu nou în echipă, cu un an de experiență în copywriting și o pasiune pentru crearea de conținut captivant și original.

Florin Coman

Web & Graphic Designer

Mereu în căutarea perfecțiunii vizuale, contribuie la succesul fiecărui proiect prin abordări inovatoare și soluții personalizate.

Anamaria Stan

Graphic Designer

Cu 5 ani de experiență în creație grafică, contribuie la proiectele agenției cu viziune și originalitate.